14.07 - 15:55

7 помилок у макіяжі, яких не варто припускатись


 

Макіяж не лише допомагає підкреслити переваги і приховати недоліки, а й дозволяє експериментувати з образами, демонструвати індивідуальність та креативити. Ми хочемо, щоб ти завжди була на висоті, тож пропонуємо розібратись з найрозповсюдженішими помилками.

1. Забуваєш зволожувати шкіру. Перед тим, як розпочати мейк, варто підготувати шкіру. Прокинувшись, не забудь про ретельне очищення і нанеси зволожувальний крем — через 20 хвилин можеш розпочинати наносити макіяж. В іншому випадку, шкіра буде лущитися.

2. Наносиш забагато тонального засобу. Коли на піку популярності мінімалізм та максимальна природність, варто позбутися звички наносити тональний крем декількома шарами. На додаток, не забувай розтушовувати крем на шию та зону декольте, аби уникнути дисонансу в кольорі. Ну і, звісно, обирай тональну основу, яка повторюватиме відтінок твоєї шкіри.

 

3. Надаєш перевагу неприроднім бровам. Часи надто тонких брів і татуажу вже позаду, тож не відмовляйся від своєї природної форми. У новому сезоні краще невимушено профарбувати брови, ніж залити кольором шкіру в цій ділянці. Для цього замість насичених олівців використовуй тіні або туш для брів. Результат зафіксуй прозорим гелем, який підкреслить кожну волосину.

 

4. Обираєш густі накладні вії. Якщо ти зовсім незадоволена природою своїх вій, і жодна туш не може виправити ситуацію, зроби процедуру кератинового ліфтингу Yumi Lashes. Вона дозволить увиразнити погляд та зробити вії довшими.

5. Перебільшуєш із контурингом. Із популярністю мейку у стилі сестер Кардашян сперечатися важко. Повторити його так, щоб він мав доречний та якісний вигляд, непросто. Дівчата часто помиляються, обираючи для контурингу неправильні засоби. До прикладу, надто шимерні бронзери, пудри з рудим відтінком або рум’яна, які не підходять відтінку шкіри. Щоб не перебільшити, надавай перевагу кремовим або пудровим засобам, які лише злегка відрізняються за кольором від твого відтінку шкіри.

 

6. Не знаєш міри у використанні хайлайтера. Поява цього б’юті-продукту змусила любительок мейку шаленіти. Багато хто прагне створити ефект вологого макіяжу, як у красунь в інстаграм. Однак варто зрозуміти, що такий макіяж може тобі не личити. Тим паче, використання великої кількості блиску в повсякденні — не завжди доцільно. Ти також ризикуєш підкреслити за допомогою нього недоліки. Адже ділянки шкіри, на яких є хайлайтер, візуально привертають більше уваги.

7. Надмірно підкреслюєш контур губ. Хоча певні модні аспекти часів 90-х нині у тренді, це точно не макіяж губ. Тоді дівчата чітко профарбовували контур олівцем, а середину наповнювали на декілька відтінків світлішою помадою. Зараз тобі не обов’язково використовувати одразу два б’юті-продукти в макіяжі губ. Візажисти вже давно об’єднали олівець та помаду в один засіб, а також пропонують зацікавитися технікою «заціловані губи».

https://www.cosmo.com.ua/

Ключевые слова:
Читайте также:

Kwas: Entdecken Sie die Geheimnisse der Langlebigkeit aus einfachen Zutaten

In einer Welt, in der die Geschwindigkeit des Lebens immer schneller zunimmt und der Rhythmus des Lebens unerbittlich zu sein scheint, sind die Menschen ständig auf der Suche nach Möglichkeiten, ihre Gesundheit und Langlebigkeit zu erhalten.
Подробнее »»

Важливість реабілітаційного обладнання для людей з обмеженими можливостями

У сучасному світі питання допомоги інвалідам здебільшого спрямовані на покращення їхньої якості життя та інтеграцію в суспільство.
Подробнее »»

Kvass: discovering the secrets of longevity from simple ingredients

In a world where the speed of life is rapidly gaining momentum, and the rhythm of life seems relentless, people are constantly looking for ways to maintain their health and longevity.
Подробнее »»

Квас: открытие тайн долголетия из простых ингредиентов

В мире, где скорость жизни стремительно набирает обороты, и ритм жизни кажется неустанным, люди постоянно ищут пути для поддержания своего здоровья и долголетия.
Подробнее »»

Квас: відкриття таємниць довголіття з простих інгредієнтів

У світі, де швидкість життя стрімко набирає обертів, і ритм життя здається невпинним, люди постійно шукають шляхи для підтримки свого здоров'я і довголіття.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua