02.06 - 12:00

Чоловічі атрибути в жіночому гардеробі


 

Щоб завжди залишатися модною і ефектною треба грати. Грати зі стилем, сполучати те що не сполучається, мати на озброєнні пару божевільних ідей. Мода - це фонтан думок, викупаймося в нім разом.


Чому ми обмежуємо себе лише жіночими атрибутам моди? Давайте лише злегка трохи відкриємо двері в строгий чоловічий світ, і запозичимо у них цікаві деталі для свого гардеробу.

Брюки

 Чоловічі атрибути в жіночому гардеробіЖінки носили брючні костюми, і носитимуть. Хіба не чарівна альтернатива спідницям, що набридли, і джинсам. Строгі класичні костюми, в істинно чоловічому стилі досі розбурхують розмум і серця сильної половини людства. Проте це не обов'язковий образ сьогоднішньої моди. Тільки ви можете диктувати свої умови і носити винятково те, що вам дійсно йде.
Стиль ділової леді назавжди залишиться яскравим класичним прикладом високого смаку.

 Сьогодні стали нормою чоловічі атрибути в гардеробі жінок. Ви тільки погляньте на цей список: піджаки, брюки, черевики "мілітарі", підплічники, що зорово збільшують ширину плечей, одяг і парфюмерія unisex.

Капелюхи

 Капелюх у жіночому кардеробіЗабути про капелюх, все одно, що втратити частину своєї душі. Чоловічі капелюхи, ймовірно, чинять на жінок якусь магнітну дію. Широкі і не дуже, техаські, або ковбойські, в стилі ар-энд-бі або мілітарі? Яку виберете ви?

Бейсболки

 Цей виключно чоловічий атрибут добре прижився на жіночих головах. "Унисексні" бейсболки можуть бути і шкіряними, і замшевими, і плюшевими. З "вушками" і без. З козирками переконливими і скромними. З відкритою або закритою потилицею. Колористика бейсболок різноманітна, моделі теж. З упевненістю можу сказати, що цього сезону цей унікальний предмет гардеробу царюватиме в модному просторі.

Краватки

 Специфічна річ. Мода на носіння краваток те проходить, але знову повертається з новою силою.
Бувають періоди, коли жінки носять краватки масово, або коли їх відрито ігнорують.
З корпоративного стилю, наприклад, краватка ніколи не йшла. "Взагалі-то краватка - чоловіча по концепції, але жіноча за технологією", - вважає дизайнер Тетяна Парфенова.
Дуже стильно виглядають сьогодні однотонні краватки з жилетами. Так що носити або ні, вирішуєте тільки ви, решта справи настрою.

Годинник, портфелі, мобільні телефони, органайзери

 Сьогодні зелене світло горить для стилю "унісекс". Тому і ці аксесуари прикладного призначення цілком можна підбирати і поєднувати з будь-якими елементами одяг.

Багато леді, віддаючи перевагу жіночному одягу, користуються "унисексними" і навіть "чоловічими" портфелями з масивними застібками. У комплексі з цією фундаментальною валізою - міні-спідниця і туфлі на "шпильках". Контраст дозволяє підкреслити жіночність і різнобічність характеру пані.

 Дуже часто бізнес-леді віддають перевазі нейтральні теки для паперів або невеликі портфельчики або сумки.

 Бізнес-вумен вибирають для себе чоловічі моделі годинника. Масивні, але з жіночим циферблатом, вони надають упевненість на будь-яких зустрічах і переговорах.

 Безумовно, чоловічий модний світ привабливий і різноманітний, але все ж таки не забувайте залишатися жіночною навіть в чоловічому костюмі. Вдалих експериментів. 

TerraWoman.UA

Ключевые слова:
Читайте также:

Кращий чай для здоров'я мозку виявили вчені

Вчені з Університету Нортумбрії виявили, що чорний чай може мати позитивний вплив на здоров'я мозку.
Подробнее »»

Masło, twarożek, cytryna: domowe sposoby, które pomogą odmłodzić Twoją twarz

Naturalne produkty, takie jak masło, śmietana i cytryna, mogą być doskonałym sposobem na ochłodzenie twarzy, szczególnie latem lub w upalny dzień.
Подробнее »»

Сливочное масло, творог, лимон: домашние средства, которые помогут омолодить лицо

Натуральные продукты, такие как сливочное масло, сметана и лимон могут стать отличными средствами для охлаждения лица, особенно летом или в жаркий день.
Подробнее »»

Яке взуття краще купити дитині на літо

Купівля взуття для дитини на літо - важливий аспект догляду за її здоров'ям та комфортом
Подробнее »»

Butter, Hüttenkäse, Zitrone: Hausmittel, die Ihr Gesicht verjüngen

Gerade im Sommer oder an heißen Tagen können Naturprodukte wie Butter, Sauerrahm und Zitrone eine hervorragende Abkühlung des Gesichts sein.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua