14.05 - 17:40

Як позбутися мішків та темних кругів під очима


 

Втома, безсонні ночі, а іноді навіть і ознаки хвороби – усе це можна розглянути на нашому обличчі під очима. Ці мішки і темні круги з першого погляду видають нас. Але сьогодні, ви нарешті дізнаєшся ефективний, простий і доступний кожному метод, який без особливих зусиль, допоможе позбавитися від них, зробивши ваше личко свіжим і доглянутим.

Очі можуть сказати дуже багато. А іноді і зовсім бовкнути зайвого. Ну наприклад, що їх прекрасна власниця не спала до світанку або випила надто багато чаю на ніч. Щоб не ділитися з оточенням цією особистою інформацією, рекомендуємо кожен ранок використати ефективну сироватку проти кругів і припухлостей.

Простий і доступний рецепт!

Багато жінок мало не з шкільної лави мучаться від “мішків” під очима або темних кругів розміром з блюдце. Найобразливіше, що навіть дорога аптечна косметика не завжди в силах боротися з цим маленьким, але прикрим недоліком.

Але навіть коли, здавалося б, все перепробувано, позитивний результат може дати простий і доступний засіб. Наприклад, саморобна сироватка на основі кави. Ніякого чаклунства, все просто: кофеїн прискорює відтік лімфи, тим самим усуваючи припухлості і освітлюючи шкіру. А олії, що входять до її складу, доглядають за ніжною зоною навколо очей і розгладжують зморшки.

Щоб зробити саморобну сироватку проти кругів і припухлостей під очима, вам знадобляться:
1. Півсклянки меленої кави;
2. Мигдалева олія;
3. Олія авокадо;
4. Марля;
5. Маленький флакон з піпеткою або металевим роликом

Крок 1: найтриваліший. Половину склянки меленої кави насипте в скляну банку, а згори залийте олією мигдаля. Олії повинно бути стільки, щоб покрити каву. Закрийте банку і залиште її в темному місці на 4-5 днів.

Крок 2: через 4-5 днів олія добре просочиться кавовою есенцією. Тепер треба перелити її в маленький флакон. Використайте марлю, як фільтр, щоб частинки кави не потрапили у вашу сироватку і не подряпали ніжну шкіру навколо очей.

Крок 3: додайте одну столову ложку авокадо, закрийте флакон і добре (довго!) збовтуйте, поки олії повністю не змішаються.

А ще у флакон можна додати пару великих кавових зерен. Вони продовжать насичувати олію кофеїном, та і просто тішитимуть око.

Для кращого ефекту зберігайте сироватку в холодильнику. Особливо, якщо вибрали флакон з роликом. Наносьте вранці хоча б за 20 хвилин до макіяжу. При регулярному використанні навіть виражені темні круги трохи яснішають за пару тижнів. Ну, а кавовий аромат, здорово бадьорить уранці!

Усім прекрасно відомо, що шкіра під очима дуже тонка і ніжна, а тому вимагає такого ж ніжного догляду. А ця саморобна кавова сироватка з оліями здатна не лише забезпечити належний і м’який догляд, але і ефективно позбавити від мішків і темних плям під очима, які відразу ж видають нашу втому несвіжим і пом’ятим виглядом. Тепер ви знаєте ефективний спосіб, який всього за 20 хвилин до виходу здатний освіжити ваше личко і позбавити від будь-яких слідів або ознак безсонної ночі.

healthyliving.com.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua