03.01 - 11:00

Який ефект від цукрового пілінгу


 

Сучасні жінки все частіше віддають перевагу натуральним засобам догляду за шкірою. Одним з таких є цукровий пілінг.Цукровий пісок ефективно видаляє відмерлі клітини і чорні крапки, тому шкіра виглядає більш рівною, зволоженою, відновлюється її пружність, еластичність, нормалізується кровообіг.
Для приготування суміші необхідно взяти звичайний білий або ж коричневий цукор.Якщо крупинки не дуже дрібні, краще розмолоти їх в кавомолці, щоб не поранити шкіру

Якщо у Вас суха шкіра візьміть дві ложки розтопленого вершкового масла і змішайте з одною чайною ложкою цукру, сюди ж додайте по ложці жирних вершків і яєчний жовток.

Власницям комбінованої або жирної шкіри обличчя підійде цукрово - молочна суміш: до чайної ложки цукру додайте пару столових ложок сметани, по 2 ложки йогурту, кефіру або яєчного білка.

Цукровий пілінг проти зморшок.
Ретельно розітріть одну чайну ложку меду з двома столовими ложками ледь теплої вівсяної каші, звареної на молоці. Додайте 1 ч. ложку цукру і одразу нанесіть отриману масу на обличчя. Ніжно помасажуйте подушечками пальців протягом 2-3 хвилин, після чого залиште на обличчі на 10 хвилин. Потім змийте теплою водою і нанесіть крем.

Після очищення цукровою сумішшю шкіра набуває ніжної текстури, стає по-особливому гладкою. Унікальність скрабу й у тому, що його можна використовувати для догляду не лише за обличчям, але й тілом. Він допомагає боротися з целюлітними утвореннями, вирівнює нерівності шкіри, знімає запальні процеси.

Отож, не спішіть купувати дорогі косметичні засоби, які не завжди є ефективними, експерементуйте і використовуйте натуральні компоненти для догляду за своєю зовнішністю.

zdorovia.com.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua