26.06 - 13:13

Вчені розкрили секрети довголіття для жінок


 

Вчені розкрили секрети довголіття для жінок

Нове дослідження, проведене в Гарвардському університеті, показало, що оптимістично налаштовані жінки живуть довше ніж інші на 4.4 роки. Також важливими є регулярні фізичні вправи.

Спостереження проводилося упродовж 26 років, у ньому взяли участь майже 160 тис. жінок різного походження. Вік учасниць на момент початку дослідження 1993 року становив 50−79 років.

25% жінок віднесли себе до оптимістів, ще 25% — до песимістів, інші 50% оцінили свій настрій як щось проміжне.

Хаямі Кога, доктору медичних наук, який керував дослідженням, вдалося з’ясувати, що жінки з оптимістичної групи прожили в середньому на 5,4%. (4.4 роки) довше, ніж ті, хто відніс себе до песимістів. При цьому існувала різниця між даними у різних расових та етнічних групах, але вона була вкрай незначною.

Також вчені проаналізували, наскільки світогляд впливає на ймовірність довголіття. З’ясувалося, що й тут вигідніше бути оптимістом, бо вони становили більшість із тих, хто дожив до 90 років і більше.
https://newsyou.info/

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua