17.06 - 15:24

Хвороби, які може вилікувати вітамін D


 

Хвороби, які може вилікувати вітамін D

Вже доведено, що вітамін D запобігає та лікує 78 захворювань і цей список постійно поповнюється. Сучасний лікар повинен обов’язково включати вітамін D у свої стандартні схеми лікування.

Лікування вітаміном D

Перебіг яких саме захворювань здатна полегшувати вітамін? Одне з них – астма. Вже через півроку після початку прийому вітаміну D (у комплексі з основною терапією) частота нападів зменшується вдвічі, і загалом захворювання протікає легше.

Незамінний вітамін D при лікуванні запальних захворювань кишечника. Про це свідчать результати цілого ряду досліджень, які проводили у США, Європі та Індії.

Вітамін D допоможе підтримати імунний захист організму під час загострення гострих респіраторно-вірусних захворювань. Як правило, це осінь-зима, коли ми особливо потребуємо сонячного вітаміну.

При набутому цукровому діабеті другого типу вітамін D необхідний підтримки функцій інсулінових рецепторів. Інакше неминуче розвивається інсулінорезистентність, а потім і цукровий діабет.

Нестача вітаміну D може стати фактором ризику розвитку ревматоїдного артриту. Втім, це стосується всіх аутоімунних захворювань.

Онкологія — патології цієї групи також можуть набагато швидше розвиватися на тлі дефіциту вітаміну D. Особливо, коли йдеться про ризики раку молочної та передміхурової залоз, онкозахворювань стравоходу, шлунка, підшлункової.

Поповнення дефіциту вітаміну D іноді достатньо для позбавлення від депресивних розладів без призначення лікарських препаратів-антидепресантів.
https://newsyou.info/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua