16.06 - 10:15

Потяг до солодкого чи солоного: що це означає?


 

Потяг до солодкого чи солоного: що це означає?

Звертати увагу на свої смакові уподобання потрібно, але не лише для того, щоб їх задовольнити. Так ви зможете вчасно обстежити організм та запобігти ускладненням. Організм, у якому всі мікроелементи збалансовані, не кричатиме SOS.

Спровокувати бажання з’їсти щось конкретне можуть як генетичні фактори, так і дефіцит в організмі тих чи інших вітамінів або мінералів. ⠀

Також важливо відстежити, чи це постійне ваше бажання (тоді, можливо, це справа смаків) чи тимчасове (тоді, швидше за все, причина в дефіцитах, які організм намагається компенсувати)?

Встановити точну причину надмірного потягу з’їсти щось конкретне зможе тільки фахівець після обстеження та здачі аналізів.

За гострого бажання солодкого найчастіше потрібно працювати з мікрофлорою кишечника. Швидше за все там поселилися гриби.

Коли шлунково-кишковий тракт працює нормально, кислотність приходить у баланс, всі нутрієнти засвоюються краще та ефективніше. Потяг до цукру зменшується.

Уважно прислухайтеся до сигналів свого організму та спробуйте зрозуміти, що саме він хоче вам сказати тим чи іншим симптомом.

Основні причини потягу до солодкого: дисбаланс шлунково-кишкового тракту, підвищена кислотність, надлишок патогенної мікробіоти в кишечнику, підвищений рівень кортизолу, нестача жирів та білків, дефіцит триптофану.

Основні причини потягу до солоного: зневоднення клітин, інфекції сечостатевої системи, дисбаланс мікроелементів, дефіцит електролітів, проблеми з наднирниками.

Основні причини тяги до жирного: дефіцит кальцію та магнію, погане засвоєння жиророзчинних елементів, стрес, недосипання.
https://newsyou.info/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua