10.06 - 09:11

Популярний сік виявився здатним знизити тиск і холестерин


 

Популярний сік виявився здатним знизити тиск і холестерин

При високому тиску та холестерині може допомогти зміна раціону. Дослідники виявили, що ефективним виявляється у цьому випадку томатний сік

Томатний сік виявився здатним знизити тиск і холестерин

Вчені вважають, що певні напої покращують показники тиску. Зокрема, знижують його. Той самий ефект пов’язаний з підвищеним рівнем холестерину. Один із таких напоїв, як з’ясувалося в ході одного дослідження, – томатний сік.

Дослідження, висновки якого опубліковані у виданні National Library of Medicine, продемонструвало, що при регулярному вживанні несоленого томатного соку у людини знижується тиск та рівень поганого холестерину. Щоправда, це стосується саме тих людей, які схильні до розвитку хвороб серця.

Брали участь у цьому дослідженні 480 осіб, які проживають у японському місті Купріяма. Добровольцям треба було цілий рік пити стільки томатного соку, скільки хочеться.

Експерти враховували артеріальний тиск, толерантність організму до глюкози, ліпідний профіль сироватки всіх учасників. Також вчені провели аналіз факторів способу життя 260 осіб із 480 осіб.

Виявилося, що томатний сік позитивно впливає на здоров’я. Причому це не залежить від віку та статі, способу життя.
https://newsyou.info/

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua