|
|||||||||
|
|
||||||||
24.05 - 13:06
Лікарі розповіли кому небезпечно їсти зелень?| Здоровье
Деякі люди мають протипоказання для вживання зелені через алергічні реакції чи харчову непеносимість. Протипоказання для вживання зелені Петрушка, цибуля, шпинат, крес-салат та інша зелень містить вітаміни групи А, В, К, аскорбінову кислоту, та харчові волокна цих продуктів, що уповільнюють всмоктування рідин, холестерину, вуглеводів. Проте є група осіб, яким краще не вживати цих рослин. Зелень протипоказана людям, які мають алергічні реакції. Крім того, шкідливо їсти зелені листові продукти за наявності непереносимості. Також шкідливо їсти зелень, якщо є хвороби або хронічні порушення в роботі органів травлення: гастрит, виразка, панкреатит. З обережністю вживати зелень потрібно і вагітним. Біоактивні речовини, що містяться в ній, можуть спровокувати непотрібну підвищену збудливість плода. newsyou.info
Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Sposoby na przezwyciężenie emocjonalnego objadania się: przegląd skutecznych metodObjadanie się emocjonalne to problem, z którym boryka się wiele osób w dzisiejszym świecie. Möglichkeiten zur Überwindung emotionaler Überernährung: eine Übersicht über wirksame MethodenEmotionales Überessen ist ein Problem, mit dem viele Menschen in der heutigen Welt konfrontiert sind. Ways to overcome emotional overeating: a review of effective methodsEmotional overeating is a problem that many people face in today's world. Способы преодоления эмоционального переедания: рассмотрение эффективных методовЭмоциональное переедание – это проблема, с которой сталкивается много людей в современном мире. Завтрак и ожирение: миф или реальность? Раскрытие названных продуктовЗавтрак считается одним из важнейших приёмов пищи в течение дня. |
|||||||||
|