21.04 - 21:51

Корисні для серця фруктові соки, які можуть знизити ризик гіпертонії


 

Високий кров’яний тиск, також відомий як гіпертонія, може виникати з низки причин, але одним із провідних факторів може бути дієта.
В результаті, за даними NHS:“Високий кров’яний тиск часто можна запобігти або знизити, правильно харчуючись, підтримуючи здорову вагу, регулярно займаючись фізичними вправами, вживаючи алкоголь в помірних кількостях і не курячи”.Хоча є ряд продуктів, які люди повинні спробувати скоротити, якщо вони знаходяться в групі ризику, є деякі свідчення того, що додавання інших продуктів до раціону в помірних кількостях також може відіграти корисну роль.Національна служба охорони здоров’я рекомендує людям їсти «багато фруктів та овочів» у своєму раціоні, і, згідно з деякими дослідженнями, цитрусові, зокрема, можуть мати деякі «корисні для серця» переваги.

Згідно з дослідженням 2016 року «Роль харчових компонентів у модуляції гіпертонії», вживання апельсинового, лимонного та грейпфрутового соку може допомогти знизити тиск.

“Грейпфрут і сік грейпфруту можуть заважати загальноприйнятим лікам для зниження артеріального тиску, тому проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж додавати цей фрукт у свій раціон”.

Причина, через яку цитрусові та їх свіжі соки вважаються корисними, полягає в тому, що вони містять величезну кількість вітамінів і мінералів.

“Вони багаті на вітаміни, мінерали і рослинні сполуки, які можуть допомогти зберегти ваше серце здоровим, зменшуючи фактори ризику серцево-судинних захворювань, такі як високий кров’яний тиск”.

Незалежно від того, які фрукти та овочі ви вважаєте за краще їсти, NHS рекомендує з’їдати не менше п’яти порцій на день.

newsyou.info

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua