06.04 - 19:07

Продукти, які зменшують тривалість життя


 

Продукти, які зменшують тривалість життя

Жителі «блакитних зон» точно не вживають ці продукти.

Продукти, які забирають роки життя
Фастфуд. Продукти, що належать до фастфуд-кухні, заважають досягти довголіття, оскільки часто вони смажені, насиченими калоріями, жиром або трансжирами, підсилювачами смаку. Наслідком їхнього постійного поїдання може стати підвищений тиск та високий холестерин у крові, а також зайва вага, з якою тісно пов’язані хвороби серця, рак.

Продукти із доданим цукром. Оброблені продукти, що містять доданий цукор і високу концентрацію вуглеводів, що швидко засвоюються, теж сприяють ожирінню і хворобам, що заважають досягти довголіття. Вчені радять вживати не більше 28 грамів цукру на день.

Перероблене м’ясо. Продукти з нього містять сіль, консерванти – все у високій дозі. Згідно з даними, які опублікував журнал Critical Reviews in Food Science and Nutrition, їх регулярне поїдання може стати причиною того, що з’явиться ішемічна хвороба серця, яка є попередником інфаркту.

Газовані напої. Вчені визначили, що люди, схильні до довголіття, не п’ють їх у повсякденному житті.

 
Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua