16.03 - 17:46

Для здоров’я серця: яка ходьба по-справжньому приносить користь


 

Для здоров’я серця: яка ходьба по-справжньому приносить користь

Вже давно не секрет, що ходьба приносить користь організму, більшою мірою допомагаючи зберігати здоров’я серця. Багато людей вважають, що тривалої прогулянки один або два рази на тиждень достатньо для того, щоб компенсувати сидячий спосіб життя. Однак це навпаки загрожує негативними наслідками. Найкраще намагатися рухатися щодня.

Щоденний рух набагато краще для загального стану здоров’я навіть тоді, коли людина не може вкластися в рекомендовані 30 хв.в день для ходьби. Про це розповіла доктор медичних наук, кардіолог Сідні Гласофер. Так навантаження буде рівномірно розподілятися по всіх днях тижня, а організм не буде шокований несподіваною фізичною активністю.

Читайте також: Названо просту дієту, яка дозволить знизити рівень холестерину на 30%

Проте найкраще здійснювати помірну прогулянку протягом не менше 30 хв кожен день. Це не тільки позитивно позначається на здоров’ї серця і організму в цілому, але і на психічному стані людини. Сидіння весь день за робочим столом загрожує проблемами зі здоров’ям, а зараз в умовах роботи з дому ризик поганих наслідків збільшується.

Тому доктор Гласофер закликає робити перерви в роботі частіше, виходити на свіже повітря. Навіть просто стояти і ходити по офісу або будинку, якщо робота сидяча, буде корисно, передає портал Longevity LIVE.

Чим ще корисна ходьба
Навіть коротка прогулянка здатна поліпшити настрій, заявляє доктор Гласофер. А одне дослідження показало, що кардіо помірної інтенсивності всього 20-30 хв.в день три рази в тиждень може зменшити тривогу і депресію.
https://newsyou.info/

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua