22.03 - 19:53

Ортопедичний матрац для сну - як зробити правильний вибір


 

Від якості сну залежать всі складові життя людини: його самопочуття, працездатність, настрій і здоров'я в цілому. Настільки висока значимість повноцінного відпочинку - вагомий привід докласти зусиль для правильної організації спального місця.

Комфортний відпочинок неможливо уявити без якісного матраца. Цей виріб прямим чином впливає на те, як людина відчуває себе після пробудження. Інтернет магазин матраців "Матрасін" пропонує практично безмежний асортимент моделей на будь-які смак і бюджет, що дещо ускладнює процес вибору. Спробуємо розібратися, як знайти дійсно якісний продукт, який виправдовує свою ціну.

 

Види ортопедичних матраців

 Сучасні виробники випускають матраци в Києві двох типів: на пружинних блоках і безпружинні. Кожна з категорій спрямована на певну цільову аудиторію:

• Пружинні матраци актуальні для користувачів, які ведуть малорухливий спосіб життя. Також їх використання показано при захворюваннях хребта.

• Безпружинні матраци - вироби, в цілому більш доступні за ціною. Вони відрізняються незвичайним внутрішнім пристроєм: роль пружинного блоку в таких виробах виконують шари наповнювачів. Матеріали наповнення можуть бути як натуральними, так і синтетичними.

Вибираючи матраци ортопедичні слід звертати увагу тільки на вироби, що базуються на незалежних пружинних системах. Такі матраци забезпечують виражений ортопедичний ефект, а також наділені анатомічними властивостями.

Ознайомитися з величезним вибором якісних матраців за прийнятними цінами запрошує інтернет-магазин "Матрасін". В каталозі https://matrasin.kiev.ua/ua/kupit-matras-ortopedicheskiy-kiev/ представлена ​​оригінальна продукція від провідних виробників, здатна в корені змінити ваше уявлення про комфортний відпочинок.

 

У чому переваги ортопедичних матраців?

Всупереч стереотипам, ортопедичность матраців - НЕ маркетинговий хід, покликаний підвищити їх ціну на ринку. Насправді, ортопедичні властивості даних виробів складно не помітити. Завдяки унікальній конструкції, матраци миттєво підлаштовуються під контури тіла користувача, забезпечуючи точкову підтримку хребта. Таким чином забезпечується рівномірний розподіл навантаження по всій спальної поверхні. В результаті м'язи, суглоби і хребет відпочиваючого розслабляються і знаходяться в анатомічно правильному положенні.

Вибираючи ортопедичний матрац, слід врахувати наступні моменти:

• Розмір виробу. По довжині матрац повинен перевищувати зростання користувача хоча б на 20 см.

• Ступінь жорсткості. Даний параметр визначається строго індивідуально, так як залежить від росту, ваги, віку та особистих уподобань користувача.

• Наповнювачі. При наявності алергії вкрай важливо вибирати матраци, виконані строго з гіпоалергенних матеріалів.

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua