|
|||||||||
|
|
||||||||
24.03 - 17:33
7 продуктів для стимуляції вироблення тромбоцитів| Здоровье
Тромбоцити – це невеликі безбарвні кров’яні тільця, які присутні у крові людини. Головною функцією тромбоцитів є згортання крові та утворення кров’яних бляшок (тромбів), які прискорюють зупинку кровотечі та загоєння ран. Утворюються тромбоцити у кістковому мозку. Вони є незамінними для організму людини, адже не лише захищають людину від надмірної втрати крові при травмах, але й прискорюють відновлення кровоносних судин. На внутрішніх стінках тромбоцитів знаходяться невеликі мішечки, які називають “гранулами”. При травмуванні саме з них виділяються хімічні сполуки, які притягують докупи тромбоцити та формують на місці рани кров’яну бляшку, щоб зупинити кровотечу. Можна стверджувати, що основна функція тромбоцитів – захисна, адже вони відіграють головну роль у процесі згортання крові, тим самим зупиняючи крововилив. Саме тому присутність потрібної кількості тромбоцитів у крові є неймовірно важливою для кожної людини. Основна проблема полягає у тому, що різноманітні розлади у роботі внутрішніх органів негативно впливають і на тромбоцити. У результаті може виникнути дефіцит або надлишок кров’яних тілець у крові, або ж тромбоцити перестануть виконувати свої функції належним чином. Будь-які зміни, пов’язані з кількістю та якістю тромбоцитів, з часом можуть призвести до розвитку хронічних захворювань кровоносної системи. Звісно, якщо тромбоцити не зможуть об’єднуватися та утворювати тромби, людина ризикує померти від надмірної втрати крові при травмуванні. Перш за все зверніться до лікаря, якщо ви помітили будь-які зміни у роботі кровоносної системи, адже якщо вчасно не вирішити проблему, загальне самопочуття та фізичне здоров’я суттєво погіршаться. wworld.com.ua Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Których potraw nie można odgrzewaćNiebezpieczne skutki niewłaściwego przetwarzania żywności mogą zagrozić naszemu zdrowiu, zwłaszcza jeśli chodzi o podgrzewanie niektórych produktów. Welche Lebensmittel können nicht aufgewärmt werdenGefährliche Folgen einer unsachgemäßen Lebensmittelverarbeitung können unsere Gesundheit gefährden, insbesondere wenn es um das Erhitzen bestimmter Produkte geht. Which foods cannot be reheatedDangerous consequences of improper food processing can threaten our health, especially when it comes to heating certain products. Какие продукты нельзя повторно разогреватьОпасные последствия неправильной обработки пищи могут угрожать нашему здоровью, особенно когда речь идет о нагреве определенных продуктов. Які продукти не можна повторно розігріватиНебезпечні наслідки від неправильної обробки їжі можуть загрожувати нашому здоров'ю, особливо коли мова йде про нагрівання певних продуктів. |
|||||||||
|