|
|||||||||
|
|
||||||||
23.03 - 19:39
Омега-3 особливо корисні жінкам| Здоровье
Поліненасичені жирні кислоти омега-3, великий вміст яких є у рибі, зменшують ймовірність і тривалість депресій у жінок. Понад 20 років знадобилося вченим, щоб зрозуміти, як ці кислоти впливають саме на жіночий організм – про симптоми депресії учасників (а це понад 3 тисячі жінок та чоловіків) запитували через 10 та через 20 років. На початку дослідження було з’ясовано, якого раціону ці жінки дотримуються. У тих, хто вживав багато риби, що містить поліненасичені жирні кислоти омега-3 або добавки із вмістом цих кислот, ризик виникнення депресії становив всього 25%. У тих, хто скаржився на депресію, додавання до меню жирної риби допомогло скоротити тривалість і випадки депресії. Принаймні, така особливість стосується представниць прекрасної статі. Риба жирних сортів До жирних сортів риби відноситься сімейство осетрових – осетер, білуга, севрюга; сімейство лососевих – лосось, сьомга, форель; сімейство оселедцевих – салака, кілька і тюлька Риба середньої жирності Риба середньої жирності також містить достатню кількість корисних полі ненасичених жирних кислот омега-3. До такої риби відноситься сімейство коропових – лящ, сазан, карась, лин; сімейство камбалових – камбала та палтус; морський окунь; скумбрія. zhyvyaktyvno.org Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Właściwości i zastosowanie soli morskiej w pielęgnacji skóryZnana ze swoich właściwości zdrowotnych sól morska ma również ogromny potencjał w pielęgnacji skóry. Benefits and uses of sea salt in skin careKnown for its health benefits, sea salt also has great potential in skin care. Польза и использование морской соли в уходе за кожейМорская соль, известная своими полезными свойствами для здоровья, также обладает большим потенциалом по уходу за кожей. Користь та використання морської солі в догляді за шкіроюМорська сіль, відома своїми корисними властивостями для здоров'я, також має великий потенціал у догляді за шкірою. Nowe badania: jak z łatwością uniknąć niewydolności sercaNiedawne badanie przeprowadzone przez grupę naukowców wykazało, że coś tak prostego, jak spożywanie odpowiedniej ilości owoców i warzyw, może znacznie zmniejszyć ryzyko rozwoju niewydolności serca. |
|||||||||
|