01.03 - 13:07

Медики назвали способи збереження здоров’я серця


 

Стреси в житті людини викликають підвищення артеріального тиску та тонусу судин. Замість активної діяльності людина звикла боротися з такою реакцією алкоголем та калорійною їжею. Головними причинами серцево-судинних захворювань вважають стресові ситуації, куріння, цукровий діабет, ожиріння, гіподинамію.

Для запобігання хворобам серця варто дотримуватися здорового способу життя. Дослідженнями доводять, що здоров’я людини лише на 10% залежить від медицини, а на 30% – від повсякденних звичок. Медики радять багато рухатися, переглянути свій раціон харчування та кинути палити. А головне змінювати життєві звички поступово, щоразу відмовляючись від небезпечних прихильностей.

Як раніше писала “НАРОДНА ПРАВДА”, журнал Endocrinology & Metabolism опублікував результати дослідів, які проводилися співробітниками зі Школи медицини Університету Джонса Хопкінса в США. Завдяки цим експериментам лікарям вдалося знайти новий спосіб лікування хвороб серцево-судинної системи.

Додамо, що інфаркт міокарда – небезпечна хвороба серця. Головною причиною смертності населення від цієї недуги є рівень життя суспільства певної країни. Таким чином від інфаркту міокарда помирає від 3 до 50% людей.

narodna-pravda.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua