22.07 - 11:34

Американські вчені порахували, що українці та китайці найбільше в світі ходять пішки


 

Дослідники Стенфордського університету виявили, що українці, гонконгці та китайці ходять пішки більше, ніж жителі інших країн
На сайті Стенфордського університету представлене дослідження на основі крокомірів у смартфонах. Всього у дослідженні брали участь 700 тисяч людей. Тобто враховували людей, які мають смартфон, що виключає більш бідні верстви населення. Або тих, хто використовує звичайний телефон замість смартфону.

До найбільш активних країн відносять Китай, Україну, Гонконг, Японію та Швецію. Менше за усіх пішки ходять жителі Індонезії, Саудівської Аравії та Пакистану.

Середній показник для українців – 6017 кроків на добу, але цього все одно не достатньо. Лікарі рекомендують робити хоча б 10 тис. кроків. Сьогодні у світі 5.3 мільйонів чоловік страждають на різноманітні хвороби, через недостатню фізичну активність.


espreso.tv

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua