26.05 - 10:00

Знайдена несподівана причина поганої якості сну


 

Вчені з Королівського коледжу Лондона знайшли зв’язок між самотністю і поганою якістю сну. У дослідженні брали участь більше 2000 британських молодих людей.

Згідно з даними дослідження, опублікованого сьогодні в Psychological Medicine, у самотніх людей на 24 відсотки частіше виникають труднощі з концентрацією протягом дня. Самотність визначається дослідниками як тривожне почуття, яке відчувають люди, коли вони сприймають свої соціальні відносини як неадекватні. Це відрізняється від концепції соціальної ізоляції, оскільки люди можуть бути соціально ізольовані, не відчуваючи себе самотніми, або відчувати самотність, незважаючи на те, що оточені багатьма людьми.
Дослідники виявили, що зв’язок між самотністю і якістю сну зберігається навіть після того, як вони враховують симптоми психічних проблем, таких як депресія і тривога, які зазвичай пов’язані з проблемами сну і почуттям самотності.


medikforum.ru

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua