16.05 - 16:20

Кому часник строго протипоказаний


 

Практично кожному відома істина, що часник – одна з найбільш корисних рослин. В силу його численних цілющих властивостей, його рекомендують до споживання як народна, так і офіційна медицина. Однак, є хвороби і стани людини, при яких часник строго протипоказаний.

Часник строго протипоказаний людям:

1. З проблемною печінкою

Так як в часнику міститься багато досить токсичних елементів, його споживання протипоказано людям з хворою печінкою. Крім загострення хвороби і подальшого порушення хімічних процесів в печінці ви більше нічого не отримаєте. Те ж саме стосується хворих нирок.

2. При діареї

Кишечник людини – вельми чутливий орган. Якщо у вас діарея, не варто випробовувати зайвий раз організм на міцність. Стінки кишечника в даному випадку, будучи вже запаленими, вас не порадують.

3. Якщо має бути хірургічне втручання

Запланували лягати на хірургічну операцію – забудьте про часник за два тижні до втручання. Хімічні елементи розріджують кров людини, і коли ви перебуваєте під скальпелем хірурга – зайві крововиливи вам вкрай небажані.

4. Жінкам з вагітністю та тим, що годують груддю

Медицина ще недостатньо знає про вплив часнику на плід матері або новонародженого малюка, що годується від грудей. Краще перестрахуватися.

5. З низьким кров’яним тиском

Оскільки часник здатний знижувати рівень кров’яного тиску, його споживання лише посилить ваш і без того поганий стан.

6. З хворобами очей

Хімічні речовини, що входять до складу часнику, можуть подразнювати слизову ока. Якщо ваші очі і без того мають підвищену чутливість – часник їм не сподобається.

healthyliving.com.ua

Ключевые слова:
Читайте также:

Neue Forschung: Wie man Herzinsuffizienz mit Leichtigkeit vermeidet

Eine kürzlich von einer Gruppe von Wissenschaftlern durchgeführte Studie ergab, dass bereits eine einfache Maßnahme wie der Verzehr der richtigen Menge an Obst und Gemüse das Risiko einer Herzinsuffizienz erheblich senken kann.
Подробнее »»

New research: how to avoid heart failure with ease

A recent study conducted by a group of scientists found that something as simple as eating the right amount of fruits and vegetables can significantly reduce the risk of developing heart failure.
Подробнее »»

Новое исследование: как избежать сердечной недостаточности с легкостью

Недавнее исследование, проведенное группой ученых, выяснило, что простая вещь как правильное употребление фруктов и овощей может значительно снизить риск развития сердечной недостаточности.
Подробнее »»

Нове дослідження: як уникнути серцевої недостатності з легкістю

Недавнє дослідження, проведене групою вчених, з'ясувало, що проста річ, як правильне вживання фруктів та овочів, може значно знизити ризик розвитку серцевої недостатності.
Подробнее »»

Какие яйца более полезны: куриные или перепелиные

Яйца – это ценный источник белка и других полезных питательных веществ.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua