14.01 - 09:30

7 важливих причин спати на лівому боці


 

Подивіться, що відбувається у вашому тілі, коли ви спите на лівому боці.

Ми часто приймаємо не правильні рішення в нашому житті, такі як вживати нездорову їжу або робити не досить вправ. Але, мабуть, найшкідливіша - це відсутність повноцінного відпочинку. Коли ви спите, ваше тіло виконує важливі функції регенерації, це означає, що недолік сну може привести до серйозних проблем, такі як втома, втрата розумової ясності і інші проблеми із здоров'ям.

Більшість з нас, ймовірно, вже знає про важливість сну, але чи знаєте ви, що положення під час сну чинить великий вплив на ваше здоров'я? Люди схильні спати в чотирьох основних позиціях: на правому боці, на лівому боці, на спині або в позі ембріона. Кожна позиція має свої переваги і недоліки, хоча більшість людей, як правило, засновують свою позицію на особистому комфорті.

Проте представники Західної медицини говорять, що є ряд переваг спати на лівому боці. Отже розглянемо їх:

1. КИСЛОТНИЙ РЕФЛЮКС
Сон на лівій стороні, забезпечує полегшення при печії. Це особливо актуально після дуже щедрої або гострої їжі.

2. ЗМЕНШУЄ ХРОПІННЯ

Якщо ви схильні до апное сну і хропіння, то спробуйте спати на лівому боці. Ваш партнер дякуватиме вам уранці.

3. ДОПОМАГАЄ З ТРАВЛЕННЯМ

Сон на лівому боці також бореться з відчуттям тяжкості, стимулюючи шлунково-кишковий тракт, цим і покращує переварювання їжі.

4. ПОКРАЩУЄ ЗДОРОВ'Я СЕРЦЯ

Сон на лівій стороні також може забезпечити додатковий дренаж в лімфатичній системі за рахунок сили тяжіння, що дозволяє уникнути навантаження на ваше серце і покращує загальний стан здоров'я серця.


5. СТИМУЛЮЄ ІМУННУ СИСТЕМУ

Ліва сторона тіла вважається домінуючою стороною лімфатичної системи (вона виконує життєво-важливе значення для імунної системи). Спати на лівому боці сприяє кращій фільтрації і дренажу відходів.

6. ЗБІЛЬШУЄ ЦИРКУЛЯЦІЮ

Спати на лівій стороні можна і для поліпшення кровообігу, це завдяки меншому тиску на порожнисту вену (велика вена в тілі), яка знаходиться на правій стороні нашого тіла.

7. ЖИВИТЬ ПЛІД

Поліпшений кровообіг є дуже великою користю для вагітних жінок, так він покращує приплив крові до плоду. Покращує кровообіг і приплив поживних речовин до плоду.

healthyliving.com.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua