|
|||||||||
|
|
||||||||
02.01 - 11:45
Щоб і взимку волосся мало доглянутий вигляд| Здоровье
Якщо вам здається, що відмова від головного убору допоможе зберегти укладку, ви помиляєтеся. Адже коли голова знаходиться на холоді, підвищується ризик зневоднення, спазмів судин. Шевелюра буде сухою і втратить блиск. Та і в цілому переохолодження голови шкодить здоров’ю. Менше користуйся феном. За можливості, звичайно. Гаряче повітря руйнує структуру волосся, тому при сушінні використовуй прохолодне повітря. Використовуйте ефірні масла як антистатик – лавандове, соснове. Додайте кілька крапель у воду, змочіть у ній гребінець і проведіть по волоссю. Така процедура не тільки зніме електризацію, але і додасть волоссю блиску і гладкості. Ретельно доглядайте за волоссям, щоб запобігти його висушуванню. Використовуйте живильні маски та спреї, регулярно застосовуйте кондиціонер після шампуню. Щоб зняти «пухнастість» миттєво, проведіть по довжині волосся змоченими у воді руками. Щоб продовжити ефект, можна замість води взяти трохи будь-якого зволожувального крему або пінки (гелю) для волосся. Тільки обережно із кількістю засобу – від занадто щедрого зволоження волосся може злипнутися. novadoba.com.ua Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Möglichkeiten zur Überwindung emotionaler Überernährung: eine Übersicht über wirksame MethodenEmotionales Überessen ist ein Problem, mit dem viele Menschen in der heutigen Welt konfrontiert sind. Ways to overcome emotional overeating: a review of effective methodsEmotional overeating is a problem that many people face in today's world. Способы преодоления эмоционального переедания: рассмотрение эффективных методовЭмоциональное переедание – это проблема, с которой сталкивается много людей в современном мире. Завтрак и ожирение: миф или реальность? Раскрытие названных продуктовЗавтрак считается одним из важнейших приёмов пищи в течение дня. Способи подолання емоційного переїдання: розгляд ефективних методівЕмоційне переїдання - це проблема, з якою стикається багато людей у сучасному світі. |
|||||||||
|