30.12 - 08:50

5 засобів для відновлення гормонального балансу


 

Відновіть гормональний баланс і ви набагато поліпшите якість життя і збережете молодість!

Гормони є надзвичайно потужними речовинами, які чинять великий вплив на організм людини і її здоров'я.

Жіночий гормон, естроген, має велике значення для жіночого здоров'я, стимулює ділення клітин і регулює менструальний цикл.

Нині, сучасний спосіб життя викликає гормональний дисбаланс, і рівні естрогену різко знижуються під впливом забруднюючих речовин, пестицидів, хронічних стресів і неправильного харчування.
Гормональний дисбаланс може мати три ефекти, у тому числі викликати проблеми з щитовидною залозою, наднирковими залозами.

Проблеми з щитовидною залозою
Основною роллю щитовидної залози є виробництво гормонів щитовидної залози, які потім транспортуються до кожної клітини в організмі через кров. Її функції впливають на роботу багатьох органів в організмі.

У всьому світі більше 20 мільйонів чоловік страждають від проблем щитовидної залози.
Захворювання щитовидної залози може бути багато типів, але найбільш поширеними є гіпертиреоз (підвищена активність щитовидної залози) і гіпотиреоз (зниження активності щитовидної залози).

Ці умови можуть викликати різні симптоми:

- Тривога, занепокоєння і безсоння
- Втрата ваги, навіть незважаючи на те, апетит збільшується
- Непереносимість спеки і щедре потовиділення
- Слабке, уповільнене серцебиття
- Постійна втома і м'язова слабкість
- Нетерпимість холоду

Ці симптоми гіпертиреозу і гіпотиреозу часто лікують ліками, але можна спробувати лікувати їх повністю природним способом і отримати значні результати.

Ми пропонуємо 5 надзвичайно ефективних засобів, які допоможуть стабілізувати гормональний баланс і налагодити роботу щитовидної залози.

Ефірні олії мають характерний заспокійливий аромат, який забезпечує численні переваги в лікуванні численних проблем із здоров'ям, у тому числі гормональних дисбалансів і їх симптомів.
Втома надниркових залоз
Такий дисбаланс найчастіше є результатом стресу. За словами доктора Уілсона, він з'являється після тривалого виснаження, ряду стресових ситуацій або тривалого періоду стресу або після гострих респіраторних інфекцій. Це може привести до ушкодження кори надниркових залоз і тим самим привести до хвороби Аддісона.

Це найпоширеніші симптоми надниркової залозистої втоми:
- підвищення рівня цукру в крові
- головні болі
- низький кров'яний тиск
- депресія
- підвищений рівень естрогену
Це стан, коли рівень естрогену в організмі є недостатніми, у більшості випадків, надзвичайно збільшується. З іншого боку, прогестерон відсутній або в недостатній кількості.

Надмірні рівні естрогену, симптоми:
- депресія
- втрата лібідо
- затримка води
- хворобливість молочних залоз
- ПМС
- перепади настрою

У багатьох випадках ця умова не викликає явних ознак і жінка може фактично жити з нею впродовж багатьох десятиліть. Тому, якщо ви відчуваєте ці симптоми, ви повинні проконсультуватися зі своїм лікарем, і почати використовувати наступні ефірні олії.

5 ефірних олій, які забезпечують великі переваги у разі гормонального дисбалансу:

Олія солодки
Ця олія має потужні антидепресивні властивості, які надають велику допомогу у разі домінування естрогену, надниркової залозистої втоми, і захворювання щитовидної залози.
У китайській медицині, воно зазвичай використовується для підвищення обміну речовин і боротьби з хворобою Аддісона.

Ви повинні розтерти декілька крапель на долонях і вдихати її, щоб миттєво підвищити настрій.

Олія базиліку
Команда вчених досліджувала вплив цієї олії на людей, котрі відчувають симптоми стресу впродовж 6 тижнів, і виявили, що воно ефективніше полегшувало симптоми, ніж препарат плацебо на 39%.

Олія базиліку лікує тривогу і втому
Для того, щоб регулювати гормони, ви повинні втирати декілька крапель органічної олії базиліку на зону надниркової залозистої залози.

Олія мирта
Ця олія стимулює функцію щитовидної залози, регулює дисбаланс, і, таким чином, ефективно лікує щитовидну залозу і гормональний дисбаланс.

Ви повинні втирати декілька крапель на зону щитовидної залози, на підошви ніг.

Олія шавлії
Ця ефірна олія використовується з середньовічних часів, і вона успішно балансує гормони, і полегшує симптоми ПМС. Для того, щоб отримати з цього користь, ви повинні додати декілька крапель у ванну і в аромолампу.

Олія лаванди
Якість сну різко залежить від підвищеного рівня стресу. Стрес викликає сонливість вдень і безсоння вночі.
Ця ефірна олія покращує сон, розслабляє тіло і посилює кровообіг. Крім того, надзвичайно корисно при лікуванні симптомів естрогенного дисбалансу і надниркової залозистої втоми.
Ви повинні крапнути декілька крапель олії лаванди на подушку перед сном. Її аромат заспокоїть вас, розслабить тіло і поліпшить ваш сон.

terrawoman.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua