07.02 - 10:37

Близько 160 смертей щодня: як рак масово вбиває українців через нехтування обстеженнями


 

Третина виявлених онкологічних захворювань мають третю та четверту стадії.

Щодня від

Школяр пропускає діагностики в онкоцентрі через поведінку батька, який незаконно його викрав
різного роду онкологічних захворювань в Україні помирають близько 160 осіб. Щороку рак вбиває понад 90 тисяч українців. Головною причиною такої сумної статистики є виявлення хвороби на пізніх стадіях, адже більшість людей нехтують регулярними обстеженнями і звертаються до лікаря тільки у критичному випадку.

Діагностика і виявлення передракових явищ і онкологічних хвороб на ранніх стадіях допомагає вилікуватися значно простішими методами і за менший кошт, йдеться у сюжеті "Сніданку з 1+1".

«Пацієнт може бути успішно пролікований, і в подальшому навіть забути, що у нього було таке захворювання», - кажуть лікарі.
До Всесвітнього дня боротьби з раком, що мав місце 4 лютого, у деяких клініках Києва протягом 10 днів можна відвідати ендокринолога, гінеколога, онколога та інших спеціалістів.

В одній із клінік, наприклад, відбувається безкоштовний прийом дерматолога, у якого можна здійснити перевірку родимок. Це допоможе виявити меланому, тобто небезпечний вид раку шкіри.
Незважаючи не те, що обстеження безкоштовне, черги до кабінету немає і люди добровільно не йдуть перевіритися на наявність одного з найнебезпечніших видів раку шкіри.

«Можливо, люди не дуже проінформовані про цю подію. Не можу сказати, чому так. Сьогодні ось 17 осіб було за 3 години. Одну людину я відправила в національний інститут раку з підозрою на пухлини», - додає лікар.

Наразі важливим завданням лишається привернути увагу українців до свого здоров’я, довести, що рання діагностика – запорука успіху у лікуванні. Вона рятує життя і позбавляє проблем.

«Припустимо, ерозія шийки матки – це ще не рак і її можна лікувати. Якщо це поліпи товстої кишки, прямої кишки – це ще не рак і можна видалити поліп. І в перспективі раку не буде», - каже спеціаліст.

tsn.ua

Ключевые слова:
Читайте также:

Neue Forschung: Wie man Herzinsuffizienz mit Leichtigkeit vermeidet

Eine kürzlich von einer Gruppe von Wissenschaftlern durchgeführte Studie ergab, dass bereits eine einfache Maßnahme wie der Verzehr der richtigen Menge an Obst und Gemüse das Risiko einer Herzinsuffizienz erheblich senken kann.
Подробнее »»

New research: how to avoid heart failure with ease

A recent study conducted by a group of scientists found that something as simple as eating the right amount of fruits and vegetables can significantly reduce the risk of developing heart failure.
Подробнее »»

Новое исследование: как избежать сердечной недостаточности с легкостью

Недавнее исследование, проведенное группой ученых, выяснило, что простая вещь как правильное употребление фруктов и овощей может значительно снизить риск развития сердечной недостаточности.
Подробнее »»

Нове дослідження: як уникнути серцевої недостатності з легкістю

Недавнє дослідження, проведене групою вчених, з'ясувало, що проста річ, як правильне вживання фруктів та овочів, може значно знизити ризик розвитку серцевої недостатності.
Подробнее »»

Какие яйца более полезны: куриные или перепелиные

Яйца – это ценный источник белка и других полезных питательных веществ.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua