01.07 - 09:08

Татова донечка: три важливих правила у вихованні доньки


 

Наукові дослідження довели: саме тати грають важливу роль як в розумовому розвитку дівчинки, так і в її соціалізації. Дівчата, в яких були хороші відносини з татами, мали набагато менше складнощів з навчанням і соціалізацією в підлітковому віці. Почуття впевненості в собі, почуття гідності багато в чому залежить саме від впливу батька як на сина, так і на дочку.

Цікаво, що незалежно від статі є риси, які краще формуються під впливом матері, і ті, які краще формуються під впливом батька. Як правильно поводитися батькові?

Компліменти
Виявляється, дуже важливо, щоб тати говорили дочкам, що вони красиві. Дівчинці дуже важливо чути компліменти на свою адресу.

Дорослішати з упевненістю в своїй привабливості для дівчинки одна зі складових її як особистості.

Тому батькові на прикладі відносин з мамою важливо показувати як повинен вести себе справжній чоловік. Не варто турбуватися, якщо не вийде зберегти близькі відносини з дочкою, бо дівчатка завжди ближче до мам. У мами свої функції, а у тата - свої, і теплі відносини з татом для дівчинки дуже важливі, просто вони будуть зовсім іншими.

Наукове спостереження: дуже часто доросла дівчина зовсім несвідомо шукає собі супутника, схожого на батька.

Що важливо?
Головна місія: тато може показати дочці, що чоловіча половина не є ворожою, що чоловіки і жінки одночасно різні і рівноцінні. Важливо, щоб батько не кричав на дочку і тим більше не карав фізично. Грубе поводження з боку батька для дівчинки - травма на все життя, це може стати причиною проблем у відносинах з чоловіками в майбутньому. Дівчинку в буквальному сенсі потрібно носити на руках, захоплюватися і заохочувати найменші успіхи.

Загальні інтереси
Часто дівчатка як і хлопчики цікавляться "чоловічими" заняттями. Маленька донька може разом з татом збирати меблі або лагодити машину. Не варто обмежувати її в цьому, адже для неї допомагати татові - велика честь і привід для гордості.

Можна придумати спільне заняття, яке стане спільною традицією. Це може бути гра, в яку дочка грає тільки з татом (наприклад, бій подушками), або щось з повсякденних домашніх справ: прогулянка з собакою, ранкова зарядка або причісування після купання. Головне - робити це разом.

 

медикфорум

Ключевые слова:
Читайте также:

Neue Forschung: Wie man Herzinsuffizienz mit Leichtigkeit vermeidet

Eine kürzlich von einer Gruppe von Wissenschaftlern durchgeführte Studie ergab, dass bereits eine einfache Maßnahme wie der Verzehr der richtigen Menge an Obst und Gemüse das Risiko einer Herzinsuffizienz erheblich senken kann.
Подробнее »»

New research: how to avoid heart failure with ease

A recent study conducted by a group of scientists found that something as simple as eating the right amount of fruits and vegetables can significantly reduce the risk of developing heart failure.
Подробнее »»

Новое исследование: как избежать сердечной недостаточности с легкостью

Недавнее исследование, проведенное группой ученых, выяснило, что простая вещь как правильное употребление фруктов и овощей может значительно снизить риск развития сердечной недостаточности.
Подробнее »»

Нове дослідження: як уникнути серцевої недостатності з легкістю

Недавнє дослідження, проведене групою вчених, з'ясувало, що проста річ, як правильне вживання фруктів та овочів, може значно знизити ризик розвитку серцевої недостатності.
Подробнее »»

Какие яйца более полезны: куриные или перепелиные

Яйца – это ценный источник белка и других полезных питательных веществ.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua