02.06 - 11:45

Чому чоловіки зраджують своїм улюбленим жінкам


 

Любові усі віки покірні, незалежно від соціального статусу і статі. Різні чоловіки люблять по-різному і по- різному виражають своє кохання. Проте, якщо чоловік кохає жінку, чи може він їй зраджувати? За опитуваннями соціологів, більше половини чоловіків зраджують своїм дружинам. Чи означає це, що вони їх не люблять? У чому взагалі головні причини чоловічих зрад? Чому, нарешті, вважається, що зради - це в основному чоловіча прерогатива, а на жінку-зрадницю суспільство реагує з великим осудом?

Головних причин зрад чоловічої статі декілька. Навіть якщо чоловік любить свою дорогоцінну дружину, від його погляду не вислизають зміни в її зовнішності і поведінці, які відбуваються з часом. Багато жінок, що перебувають в шлюбі вже впродовж декількох років, просто припиняють належним чином доглядати за собою. Вони вважають, що якщо чоловік є в наявності, то можна ні про що не турбуватися - все одно він уже нікуди не подінеться.

Чоловік любить, передусім, очима. На роботі і в повсякденному житті його оточують доглянуті пані, на яких просто неможливо не звертати увагу. Рано чи пізно до однієї з цих пані у чоловіка виникає інтерес, і не лише чисто професійний. Дальшою ж може бути справа випадку: корпоративна вечірка, веселий вечір з друзями і подругами і таке інше. Пари алкоголю знижують його контроль над собою, і він цілком може зрадити своїй коханій, проте вже не такій привабливій дружині.  Проте далеко не все залежить від жінки. Потенційно майже будь-який чоловік здатний зрадити своїй улюбленій жінці, якщо підвернеться слушна нагода і при збігу ряду обставин - про це говорять усі ті ж соціологи. Якщо чоловік зберігає вірність усе своє життя, то це швидше не норма, а відхилення від норми.
 Чоловік -  істота, передусім біологічна, а вже потім соціальна. Частенько самі чоловіки залучають до себе увагу жінок - адже кожному приємно, коли ним захоплюються і кидають на нього млосні погляди. Багато чоловіків не менше жінок люблять вдягати красиві речі, користуватися дорогою парфюмерією і всіляко доглядати за собою, і жінки самі вішаються на них, а вони не можуть їм відмовити.

Чому ж суспільство лояльніше дивиться на чоловічі зради, ніж на жіночі? Тут справа в громадській психології. Жінка з незапам'ятних часів вважається, передусім, хранителькою вогнища і матір'ю, і тому їй недозволено займатися занадто бурхливим особистим життям. У чоловіка ж інші ролі в суспільстві, і тому вона частенько мириться з його пригодами на стороні стриманіше. Справа також у відмінності чоловічої і жіночої психології. Часто для чоловіка просто справа честі мати зв'язки на стороні - це може бути предметом його гордості як повноцінного чоловіка в колі друзів. Частенько навіть улюблені і люблячі чоловіки займають в сім'ї дещо принижене положення відносно дружини, якщо вона займає місце голови сім'ї. Як наслідок, чоловік намагається відновити упевненість в собі за допомогою інтрижок на стороні. Крім того, часто безвільні чоловіки йдуть піддаються впливу своїх друзів, і іноді заради суперечки беруться спокусити ту або іншу красуню.

Чому ж багато жінок прощають свого невірного чоловіка і продовжують жити з ними в шлюбі? Багато хто іноді не може упоратися зі своєю любов'ю до підступного зрадника і тому продовжують свої стосунки з людиною, яка не цілком їх гідний. Інші ж керуються цілком банальними причинами: продовжують жити в шлюбі заради дітей або ж просто бояться щось різко міняти у своєму житті. Усе це походить від недоліку гордості і упевненості в собі, які вселили їм їх кохані, але невірні другі половини. Змінити ситуацію жінка повинна лише сама, і ніхто їй більше в цьому не допоможе. 

TerraWoman.UA

Ключевые слова:
Читайте также:

Користь та використання морської солі в догляді за шкірою

Морська сіль, відома своїми корисними властивостями для здоров'я, також має великий потенціал у догляді за шкірою.
Подробнее »»

Nowe badania: jak z łatwością uniknąć niewydolności serca

Niedawne badanie przeprowadzone przez grupę naukowców wykazało, że coś tak prostego, jak spożywanie odpowiedniej ilości owoców i warzyw, może znacznie zmniejszyć ryzyko rozwoju niewydolności serca.
Подробнее »»

Neue Forschung: Wie man Herzinsuffizienz mit Leichtigkeit vermeidet

Eine kürzlich von einer Gruppe von Wissenschaftlern durchgeführte Studie ergab, dass bereits eine einfache Maßnahme wie der Verzehr der richtigen Menge an Obst und Gemüse das Risiko einer Herzinsuffizienz erheblich senken kann.
Подробнее »»

New research: how to avoid heart failure with ease

A recent study conducted by a group of scientists found that something as simple as eating the right amount of fruits and vegetables can significantly reduce the risk of developing heart failure.
Подробнее »»

Новое исследование: как избежать сердечной недостаточности с легкостью

Недавнее исследование, проведенное группой ученых, выяснило, что простая вещь как правильное употребление фруктов и овощей может значительно снизить риск развития сердечной недостаточности.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua