18.05 - 05:22

Секс корисний вірним чоловікам


 

 

Учені в черговий раз підтвердили теорію про сприятливий вплив занять любов'ю на серцево-судинну і нервову системи. Принаймні для представників сильної статі. Весь секрет криється в тестостероні, що виробляється під час сексу. Саме він покращує обмін речовин, передає NEWSru.com.

 

Фахівці з Університету Флоренції зробили висновки на основі дослідження, в якому взяли участь близько 4000 добровольців чоловічої статі. З'ясувалося, що секс може стати справжнім порятунком для людей, які страждають від діабету, оскільки тестостерон виводить зайвий цукор з організму і сприяє спалюванню жирів. Особам, схильним до депресії, секс підвищить емоційний фон. Щоправда, експерти зазначають: все це працює лише за умови вірності партнерці.

 

Виявилось, чоловіки, які зраджували своїм другим половинкам, під час сексу лише відчували зайву напругу через страх викриття. Це, у свою чергу, зводило нанівець всі позитивні сторони.

 

Варто зазначити, що про користь регулярного сексу говорили не раз. Раніше дослідники з Прінстона провели серію експериментів і довели: дане заняття сприяє зростанню клітин головного мозку.

 

Піддослідними в серії експериментів виступили лабораторні миші. Самцям однієї групи давали доступ до самок впродовж двох тижнів. Тваринам з другої групи надавали можливість «побачень» тільки раз на дві неділі.

 

В якості контрольної групи зібрали гризунів, які не зустрічалися з представниками протилежної статі зовсім.

 

Пізніше проведений аналіз показав: у сексуально активних тварин збільшилося зростання нейронів в гіпокампі, відділі мозку, що відповідає за пам'ять. При цьому у мишей, котрі мали щоденний секс, в мозку було зафіксоване також зростання дорослих кліток і збільшення кількості зв'язків між клітинами мозку. Виходить, активне сексуальне життя позитивно впливає на весь організм в цілому, включаючи мозок.

 

http://holosua.com

 

Ключевые слова:
Читайте также:

Neue Forschung: Wie man Herzinsuffizienz mit Leichtigkeit vermeidet

Eine kürzlich von einer Gruppe von Wissenschaftlern durchgeführte Studie ergab, dass bereits eine einfache Maßnahme wie der Verzehr der richtigen Menge an Obst und Gemüse das Risiko einer Herzinsuffizienz erheblich senken kann.
Подробнее »»

New research: how to avoid heart failure with ease

A recent study conducted by a group of scientists found that something as simple as eating the right amount of fruits and vegetables can significantly reduce the risk of developing heart failure.
Подробнее »»

Новое исследование: как избежать сердечной недостаточности с легкостью

Недавнее исследование, проведенное группой ученых, выяснило, что простая вещь как правильное употребление фруктов и овощей может значительно снизить риск развития сердечной недостаточности.
Подробнее »»

Нове дослідження: як уникнути серцевої недостатності з легкістю

Недавнє дослідження, проведене групою вчених, з'ясувало, що проста річ, як правильне вживання фруктів та овочів, може значно знизити ризик розвитку серцевої недостатності.
Подробнее »»

Какие яйца более полезны: куриные или перепелиные

Яйца – это ценный источник белка и других полезных питательных веществ.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua