17.05 - 01:42

Секс допомагає схуднути, позбавляє зморшок і навіть лікує рак


 

 

Британські дослідники дійшли висновку, що 76% жінок готові займатися сексом заради схуднення навіть після виснажливого дня.

 

Журналісти видання висувають свої версії того, чому сучасні жінки дивляться на секс як на фітнес-методику. На їхню думку, цьому причиною є кредитна криза і подорожчання абонементів у традиційні фітнес-центри.

 

За словами письменниці Керрі Макклоскі, яка у своїй книзі "Найкраща секс-дієта" наводить цифри. "Щоб спалити 200 калорій, потрібно 48 хвилин займатися прибиранням, або 63 хвилини тинятися торговельним центром, або 128 хвилин займатися приготуванням їжі, або 58 хвилин їхати в метро, або 75 хвилин реготати від душі. Ну а інтимні стосунки? 50 хвилин поцілунків (і тільки поцілунків) спалюють 200 калорій", - пише Макклоскі у своїй книзі.

 

Варто зазначити, що секс як схуднення практикують багато знаменитостей, так, наприклад, актриса Кім Кеттролл, відома за серіалом "Секс у великому місті", щоправда, поряд з гімнастикою пілатес і послугами особистого фітнес-тренера, а також екс-"Спайс-герл" Мел Бі.

 

"Навіть сайт міністерства охорони здоров'я Великобританії радить частіше займатися сексом тим, хто бажає скинути зайву вагу." Лікарі стверджують, що під час оргазму виділяються ендорфіни, які стимулюють імунну систему, а також допомагають лікувати рак і позбуватися зморшок".

 

Нагадаємо, викладачі психології в Університеті Техасу Сінді Местон і Девід Басс, автори книги "Чому жінки займаються сексом", переконані: коли жінки займаються сексом не з любові, вони мають на те низку інших причин. Часто представниць прекрасної статі "тягне" на інтим почуття жалощів до чоловіка, бажання позбутися головного болю і навіть з "подяки за хорошу вечерю".

 

http://holosua.com

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua