07.12 - 15:17

Не знаєте, що подарувати дитині на новорічні свята? Смарт годинник - ідеальний подарунок


 

Чим ближче новорічні свята, тим частіше батьки замислюються над тим, що подарувати своїм дітям. Важливо, щоб дитина була рада подарунку, але в той же час, хочеться, щоб подарунок був корисним і багатофункціональним. В такому випадку ідеальним варіантом може стати смарт-годинник.

Дитячі смарт-годинники - це нове слово техніки. Ваш юніор буде радий похвалитися перед друзями своїм незвичайним гаджетом, адже сучасні діти дуже люблять електронну техніку, навряд чи їх уже здивуєш іграшкою або конструктором. Яскравий дизайн годинника, можливість стежити за часом, телефонувати батькам - все це приваблює сучасних дітей. А батьки будуть спокійні за свого непосиду, коли він буде перебувати на вулиці. Адже, в будь-який момент можна дізнатися, де точно він знаходиться. А в разі небезпеки одним дотиком на кнопку SOS- дитина в секунду зможе покликати на допомогу батьків.

В інтернет-магазині ЖЖУК пропонується великий асортимент дитячих смарт-годинників з GPS від різних виробників на будь-який бюджет. Тут ви підберете для вашого сина чи доньки ідеальний варіант годинника з потрібними вам функціями та за віком дитини. Наприклад, в електронному каталозі є різні моделі та конфігурації марок:

  • Smart Baby Watch (модельні лінійки Q50 і Q80);

  • Ergo (kids і Junior);

  • GoGPS.

Оригінальні яскраві кольори і стильний дизайн корпусів неодмінно викличуть захоплення у маленьких користувачів. Ваша дитина сама буде стежити за зарядом батареї, знати точний час, і дзвонити вам по необхідності.

Наприклад, зверніть увагу на дитячі смарт-годинники від 699 грн в ЖЖУК виробника Ergo. За таку демократичну вартість ви купите в подарунок своїй дитині відмінний годинник Smart з GPS-трекером. Їх силіконовий корпус не боїться вологи і пилу. При падінні він залишиться цілий, а щоб залишити на ньому подряпину, потрібно дуже постаратися.

Діагональ дисплея становить 0,96, кольоровий екран відображає інформацію за допомогою OLED-матриці. Акумулятор вбудований, ємністю 400 мАг. Сім-карта встановлюється форматом Micro-Sim.

Замовити годинник на сайті zhuk.ua можна дуже швидко. У бланк замовлення ви вводите своє прізвище і ім'я, адреса E-mail і номер контактного телефону. Менеджер магазину ЖЖУК передзвонює вам протягом 10-20 хвилин, і всі деталі покупки ви можете обговорити з ним в телефонному режимі.

Оплатити покупку можна будь-яким зручним для вас способом. Це може бути безготівковий переказ коштів на картку ПриватБанку, готівковий розрахунок при отриманні товару, коли накладений платіж. Доставку можна замовити Новою Поштою в будь-який її відділення, кур'єром або забрати товар самостійно з магазину.

 

Ключевые слова:
Читайте также:

Welche Lebensmittel können nicht aufgewärmt werden

Gefährliche Folgen einer unsachgemäßen Lebensmittelverarbeitung können unsere Gesundheit gefährden, insbesondere wenn es um das Erhitzen bestimmter Produkte geht.
Подробнее »»

Which foods cannot be reheated

Dangerous consequences of improper food processing can threaten our health, especially when it comes to heating certain products.
Подробнее »»

Какие продукты нельзя повторно разогревать

Опасные последствия неправильной обработки пищи могут угрожать нашему здоровью, особенно когда речь идет о нагреве определенных продуктов.
Подробнее »»

Які продукти не можна повторно розігрівати

Небезпечні наслідки від неправильної обробки їжі можуть загрожувати нашому здоров'ю, особливо коли мова йде про нагрівання певних продуктів.
Подробнее »»

Эффективность тканевых масок для лица: защита и комфорт

В связи с ростом осведомленности о безопасности здоровья во время пандемии COVID-19 использование тканевых масок для лица стало нормой в повседневной жизни.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua