07.10 - 14:43

Як вибрати свій перший сімейний автомобіль


 

Більшість сімейних автомобілів мають рейтинг безпеки незалежної організації Euro NCAP. Автомобілі, які отримали п'ять зірок, такі як Honda Jazz і CR-V https://honda.ua/cars/cr-v-1-5-turbo/, є найбезпечнішими у своєму класі. Euro NCAP постійно тестує автомобілі. Останні тести суворіше попередніх, тому їх не можна порівнювати напряму.

Всі автомобілі Honda оснащені системою Honda SENSING - набором додаткових функцій, що підвищують безпеку всіх учасників дорожнього руху і підвищують комфорт і зручність водіння.

 

Система утримання смуги руху

Камера виявляє дорожню розмітку і м'яко направляє автомобіль назад, якщо він відхиляється від смуги руху.

 

Адаптивний круїз-контроль

Використовуючи датчики, які визначають положення і швидкість рухаються попереду автомобілів, адаптивний круїз-контроль регулює швидкість автомобіля відповідно до швидкості інших транспортних засобів, знижуючи стомлюваність водія у тривалих поїздках.

 

Система запобігання зіткнень

Ця система виявляє неминучу загрозу зіткнення. Він включає звуковий сигнал, і, якщо водій відволікається і не реагує, він автоматично гальмує, поки автомобіль не зупиниться. Дослідження EuroNCAP і його партнерів показали, що ці системи знизили кількість дорожньо-транспортних пригод на 38%.

 

Система контролю сліпих зон в дзеркалах

Датчики по обидва боки автомобіля попереджають водія про приховані від його поглядах предметах. Це особливо корисно при зміні смуги руху.

 

Система попередження про наближення автомобіля заднім ходом

Попереджає вас про проїжджаючих автомобілях, коли водій залишає місце для паркування.

 

Контроль концентрації водія

Ця система визначає, коли рівень концентрації водія впав нижче певного рівня, і відображає повідомлення з вимогою відпочинку.

 

Що робить сімейний автомобіль практичним?

Простого збільшення габаритів салону часто буває недостатньо - саме продумані рішення, такі як в Honda Jazz, визначають, чи зможе автомобіль вмістити всю сім'ю з прилеглими територіями чи ні.

Зверніть увагу на наступне:

• Чарівні сидіння - «Чарівні сидіння», представлені на Honda Jazz і HR-V, забезпечують неперевершену універсальність. Їх можна скласти, щоб нести великі предмети, або скласти самі сидіння, як в кінотеатрах, щоб отримати доступ через задні двері до величезного простору.

• Місткість багажного отделенія- не порівнюйте сухі сприйнятливі числа в переліку технічних даних. Також важлива форма (чим простіше і квадратні, тим краще) і низьке положення краю кришки, тому що так легше вставляти і виймати багаж.

• Зберігання в кабіні - зверніть увагу на дверні кишені і зручні відсіки для зберігання речей, так як саме тут найкраще зберігати ваші дрібні предмети.

• Широко відкриваються двері-важливість великої кількості внутрішнього простору впаде, якщо до нього буде складно дістатися. На таких автомобілях, як Honda Jazz і CR-V, задні двері відкриваються на 90 градусів, що робить доступ всередину надзвичайно зручним. Наприклад, це значно полегшує установку і зняття дитячих крісел, а також перевірку їх правильного кріплення.

• Поверхні, легко піддаються очищенню - шукайте інтер'єр, який легко чистити. Більш темні кольори краще маскують плями, а плями легше стираються з шкіри, ніж з тканини.

 

Ключевые слова: https://honda.ua/cars/cr-v-1-5-turbo/
Читайте также:

Ошибки во время приема душа, опасные для кожи и волос

Изменчивость температуры и небрежное использование косметических средств при приеме душа могут отрицательно повлиять на состояние кожи и волос.
Подробнее »»

Помилки під час приймання душу, які є небезпечними для шкіри та волосся

Мінливість температури та недбале використання косметичних засобів під час приймання душу можуть негативно вплинути на стан шкіри та волосся.
Подробнее »»

Butter, cottage cheese, lemon: home remedies that will help rejuvenate your face

Natural products such as butter, sour cream and lemon can be excellent means of cooling the face, especially in summer or on a hot day.
Подробнее »»

Skuteczne metody wykorzystania olejków eterycznych w walce z trądzikiem na twarzy

Pryszcze na twarzy mogą być dość nieprzyjemnym zjawiskiem, które znacząco wpływa na wygląd i samopoczucie człowieka.
Подробнее »»

Wirksame Methoden zur Verwendung ätherischer Öle zur Bekämpfung von Akne im Gesicht

Pickel im Gesicht können ein eher unangenehmes Phänomen sein, das das Aussehen und das Wohlbefinden einer Person erheblich beeinträchtigt.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua